Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ Κρόκου - ΑΕΠ 0-3


Πέρασε και από τον Κρόκο.
  
Σε μια ηλιόλουστη μέρα παρουσία περίπου 300 φίλων του ποδοσφαίρου οι πιτσιρικάδες της γηπεδούχου ομάδας αντιστάθηκαν για ένα ημίχρονο της ανωτερότητας και επιπολαιότητας των Ποντίων.
Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι για ένα ακόμη παιχνίδι είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας σπατάλησαν ουσιαστικά ένα πρώτο ημίχρονο έχοντας μόλις τρεις τελικές εκ των οποίων η μια γκολ σε αντίθεση με τον Κρόκο που δεν απείλησε.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια φάση για τους γηπεδούχους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Καλογήρου και Σαββίδη. Από το σημείο αυτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν εμπρός θα σημειώσουν άλλα δύο γκολ χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν το αποτέλεσμα επικρατώντας τελικά με 0-3.

Το φιλμ του παιχνιδιού:
3΄ πρώτη απόπειρα παραβίασης της εστίας των γηπεδούχων αλλά το σουτ του Τσιντού θα μπλοκάρει ο Καρανάνος.
13΄ ατομική ενέργεια του Σαββίδη το σουτ που θα κάνει θα περάσει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.


25΄ από τα αριστερά ο Μετικάνος σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι ο Καρακατσάνης με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.
47΄ λάθος από την άμυνα της Αεπ ο Καλογήρου μέσα και στην γωνία της μεγάλης περιοχής θα πιεσθεί από τον Σαββίδη θα πέσει στο έδαφος παίζεται θα δείξει ο Καρατέρπος μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
55΄σέντρα από τα αριστερά με τον Μετικάνο κεφαλιά Χαματάι 0-2.


58΄ κόρνερ με εκτελεστή το Μετικάνο κεφαλιά Σαββίδη με τα πόδια αποκρούει ο Καρανάνος πάνω στην γραμμή.



65΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι με τον Δούλδουρα σουτ λίγο δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκών της Αεπ.
66΄ νέα επίθεση των γηπεδούχων σουτ ο Δάλλης ωραία απόκρουση του Σαραντινέλη σε θέση οφ σάιτ παίκτης των γηπεδούχων σταματάει η φάση.
68΄ διπλή καλή στιγμή των φιλοξενούμενων όταν τα σουτ του Χαματάι απομακρύνθηκαν από την άμυνα.
75΄ ο Σερσέμης κάθετη μπαλιά θα βγάλει τετ α τετ τον Χαματάι με τον Καρανάνο χάνει την ευκαιρία ο Χαματάι.
77΄ από τα αριστερά παράλληλη σέντρα Κείσογλου σουτ Χαματάι ψηλά άουτ.
83΄ ο Σερσέμης με το κεφάλι θα στρώσει στον Κείσογλου μπαίνει στην περιοχή από αριστερά σέντρα νέο άστοχο σουτ του Χαματάι.



84΄ ο Χαματάι από δεξιά θα πασάρει στον Μετικάνο αυτός με την σειρά του θα πασάρει στον Σερσέμη σουτ κόντρα της μπάλας 0-3.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καρατέρπος με βοηθούς τους κα. Μπέλτσου και κ. Κανδυλιώτη.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΟ Κρόκου (Τσιρέκας) Καρανάνος Καπλάνογλου Π. (57΄ Δαβζάκης) Τουρτούρας Καρανάνος (78΄ Γιαπράκας) Μανώλας Καπλάνογλου Δ. Δούλδουρας (84΄Βλάτσιος) Καλογήρου Τσιάρας Δάλλης (78΄ Δελλόπουλος) Σιδηρόπουλος    


Αεπ (Κατακαλίδης) Σαραντινέλης Ντούκα Πασχαλίδης Παπαδόπουλος (85΄ Αρτεμίου) Σαββίδης Τσιντός Μετικάνος Σερσέμης Βοριαζίδης (59΄ Βλαδίκας) Καρακατσάνης (67΄ Κείσογλου) Δαλκερανίδης (46΄ Χαματάι)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου