Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Αεπ – ΦΣ Κοζάνη 0-1



Πλασματικό σκορ, άδικη ήττα για την ΑΕΠ η οποία ήταν η κυρίαρχη του ντέρμπι.

Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα παρουσία τουλάχιστον 400 φίλων του ποδοσφαίρου η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους οι οποίοι για ένα ακόμα παιχνίδι είχαν την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας αλλά πληγώθηκαν από ένα παιδαριώδη λάθος στην άμυνα.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται επίσης και για δύο ανατροπές του Καρακατσάνη μέσα στην μεγάλη περιοχή και για την μη υπόδειξη δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Κοτταρίδη για επικίνδυνο παίξιμο.  

Το φιλμ του παιχνιδιού:
10΄ο Μετικάνος από τα αριστερά και πλάγια θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει σε κεφάλι αμυντικού θα πάρει ύψος χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται από τους αμυντικούς.


17΄ σε μια ανύποπτη στιγμή ο Χατζής θα εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων με τον Σαββίδη θα κλέψει την μπάλα και με σουτ θα κάνει το 0-1.
24΄ ο Ζηνόβιος από τα αριστερά και πλάγια θα σουτάρει αποκρούει ο Παπαγερίδης.
30΄ φάουλ από τα δεξιά με εκτελεστή τον Καρακατσάνη η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Μετικάνου νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους στην συνέχεια της φάσης σουτ του Παπαδόπουλου θα απομακρύνουν οι αμυντικοί πάνω απ’ τη γραμμή.
37΄ ο Κείσογλου σουτάρει διώχνει η άμυνα των φιλοξενουμένων.



47΄ ο Ντούκα από δεξιά θα μπει στην περιοχή το σουτ που επιχειρεί μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.
49΄ ο Πασχαλίδης από αριστερά πασάρει στον άξονα στο Βλαδίκα αυτός θα δώσει πλάγια στον Βοριαζίδη το σουτ του τελευταίου λίγο δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι άουτ.
53΄φάουλ με τον Τραυλό από δεξιά ο Παπαγερίδης θα απομακρύνει ψηλά.
70΄ ο Παπαδόπουλος ένα δύο με τον Βλαδίκα σουτ του πρώτου η μπάλα λίγο άουτ.
72΄ ο Ντούκα θα πασάρει μέσα και πλάγια στην μεγάλη περιοχή στον Παπαδόπουλο αυτός παράλληλα σέντρα στον Καρακατσάνη σουτ η μπάλα άουτ.


 
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης με βοηθούς τους κ. κ. Παρασίου και Γιάντση του συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας.

Συνθέσεις ομάδων:


Αεπ (Κατακαλίδης) Παπαγερίδης Ντούκα Πασχαλίδης Σαββίδης (86΄ Δαλκερανίδης) Παπαδόπουλος (80΄ Αρτεμίου) Σερσέμης (90΄ Θεοδωρίδης) Μετικάνος Καρακατσάνης Βοριαζίδης Βλαδίκας Κείσογλου (62΄ Χαματάι)  



ΦΣ Κοζάνη (Σιαπανίδης) Χρυσοστομίδης Τρομπούκης Κ. Σαρηγιαννίδης (78΄ Τρομπούκης Αθ.) Κοτταρίδης Μπαλίτσας Τσικόπουλος Αθανασιάδης (83΄ Σιδηρόπουλος) Χατζής Ζηνόβιος (75΄ Παπαδόπουλος Δ.) Τραυλός Δούμας (90΄ Τσιντζιλώνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου