Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής - Αεπ 0-2


Συνεχίζει με νίκη η ΑΕΠ.





Με τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα και παρουσία περίπου 80 φίλων του ποδοσφαίρου η Αεπ πέρασε από την Χαραυγή σκοράροντας δις στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ενός παιχνιδιού με επιθετικό μονόλογο και απόλυτη κατοχή της ομάδας του Κατακαλίδη η οποία όπως προείπαμε μετουσιώθηκε σε δύο τέρματα.

Το φιλμ του παιχνιδιού:
1΄ο Βοριαζίδης μετά από παράλληλη σέντρα του Καρακατσάνη θα σουτάρει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.
19΄ο Καρακατσάνη θα κάνει το σουτ μετά από ατομική προσπάθεια και η μπάλα θα φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
30΄ο Παπαδόπουλος με δυνατό φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα δίπλα από την γωνία του δοκαριού, χάνοντας έτσι μία σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

39΄λεπτό ο Καρακατσάνης θα γίνει και πάλι απειλητικός, αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει, θα μπλοκαριστεί σταθερά από τον Παύλο Πατουλίδη.
41΄ ο Πασχαλίδης θα διεκδικήσει την μπάλα με το κεφάλι ο Μπέσας θα σηκώσει το πόδι ψηλά στο έδαφος ο παίκτης της Αεπ ο διαιτητής θα δείξει συνέχεια στο παιχνίδι.
48΄ ο Καρακατσάνης με ατομική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή γυρίζει την μπάλα στον Ντούκα σουτ απόκρουση του Πατουλίδη στο ριμπάουντ ο Δαλκερανίδης σουτ 0-1.
50΄ φάουλ με εκτελεστή τον Μετικάνο ο Πατουλίδης υπέροχα στο ¨Γ¨ της εστίας του θα διώξει σε κόρνερ.
 61΄ κάθετη του Μετικάνου στον Καρακατσάνη που μπαίνει στην περιοχή από πλάγια σουτ η μπάλα δοκάρι και μέσα 0-2.
65΄ προσωπική ενέγεια του Βοριαζίδη σουτ κόντρα σε αμυντικό κόρνερ.

 
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σπυριάδης με βοηθούς τους κ. κ. Γεωργιάδη και Βογδόπουλο.

Συνθέσεις ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας) Πατουλίδης Σαββίδης (80΄Μπούρμπουλας) Αρβανίτης Ελευθεριάδης Ποζίδης (80΄ Λαβαντσιώτης) Κουμπούρας Χατζηρούμπης Μπέσας Ναθαναηλίδης Αγγέλου (68΄ Μενενάκος) Τραπεζανλίδης (90΄ Λογδανίδης)     


Αεπ (Κατακαλίδης) Χατζηγιαννάκης Ντούκα Πασχαλίδης Παπαδόπουλος Σαββίδης Μετικάνος (87΄ Κείσογλου) Σερσέμης Βοριαζίδης Βλαδίκας (81΄ Θεοδωρίδης) Καρακατσάνης (81΄ Κωστάκογλου)  Δαλκερανίδης (68΄ Χαματάι)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου