Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Αεπ – Ακαδημία ποδοσφαίρου Βοίου 1-0


Δεν την τιμώρησε η μπάλα
Σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων παρουσία 120 φιλάθλων και με σωρεία ευκαιριών η Αεπ λυτρώθηκε τελικά από ένα γκολ καραμπόλα.


Οι πόντιοι σε μια ιδανική ημέρα για ποδόσφαιρο παίζοντας ίσως το καλύτερό τους για φέτος παιχνίδι είχαν την ατυχία να βρουν απέναντι τους έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος κράτησε το Βόιο στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.


Το φιλμ του παιχνιδιού:
7΄ κάθετη μπαλιά του Μετικάνου από τα δεξιά ο Καρακατσάνης μπαίνει στην περιοχή με προσποίηση αδειάζει τον αμυντικό σουτ με τα πόδια αποκρούει ο Ζαρκοδήμος.
19΄ νέα καλή στιγμή με τον Βασσάκη ο οποίος θα σπαταλήσει την ευκαιρία να χρισθεί σκόρερ.
27΄ ο Καρακατσάνης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις βρίσκει χώρο σουτ η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό δίπλα από το αριστερό δοκάρι κόρνερ.
28΄ ο Μετικάνος πασάρει στην πλάτη της άμυνας και αριστερά στον Πασχαλίδη ο οποίος μπαίνει στην περιοχή σέντρα ο Καρακατσάνης δεν βρίσκει καλά την μπάλα άουτ.
42΄ σουτ του Σερσέμη η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
50΄ ανάπτυξη των γηπεδούχων από τα αριστερά ο Πασχαλίδης παράλληλα σέντρα αφήνει την μπάλα κάτω απ΄ τα πόδια του ο Σερσέμης προ του Δαλκερανίδη σε κόρνερ με τάκλιν ο Αλεξίου.
53΄ ο Μετικάνος θα τροφοδοτήσει στα δεξιά τον Καρακατσάνη που μπαίνει στην περιοχή θα πιεσθεί από αμυντικό θα βρεθεί στο έδαφος παίζεται δείχνει ο ρέφερι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.


70΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων και απομάκρυνση των αμυντικών του Βοίου η μπάλα θα πάει αριστερά και κάτω από το χώρο του κέντρου κάτοχος θα γίνει ο Ελευθεριάδης θα σεντράρει κεφαλιά του Αλεξίου Ι. ενστικτωδώς απόκρουση του Παπαγερίδη στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σουτάρει και με τάκλιν αυτοθυσίας απομακρύνει ο Πασχαλίδης.
71΄ στην αντεπίθεση επέλαση του Παπαδόπουλου ο οποίος μπαίνει στην περιοχή σουτάρει διώχνουν οι αμυντικοί η μπάλα στον Ντούκα έξω απ’ την περιοχή σουτ η μπάλα χτυπάει σε πόδι αμυντικού και το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.


77΄ ένα δύο Χαματάι Καρακατσάνη σουτ του τελευταίου στην γωνία ωραία απόκρουση του Ζαρκοδήμου.
80΄ κάθετη μπαλιά του Ντούκα μέσα στην περιοχή στον Καρακατσάνη προσποίηση στον Αλεξίου Γ. ο οποίος τον ανατρέπει, πέναλτι εκτελεστής ο παθών αλλά ωραία στην δεξιά του γωνία αποκρούει ο Ζαρκοδήμος.
87΄ ατομική προσπάθεια από τα αριστερά του Καρακατσάνη σέντρα κεφαλιά του Βοριαζίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι απομάκρυνση από τους 
αμυντικούς.

90΄ ο Καρακατσάνης θα σκάψει ωραία την μπάλα στο 
Βλαδίκα μέσα στην μικρή περιοχή σουτ νέα απόκρουση Ζαρκοδήμου.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης με βοηθούς τους Λαμπριανίδη και Τζουβάρα Ν.


  
Συνθέσεις ομάδων:


Αεπ (Κατακαλίδης) Παπαγερίδης Βοριαζίδης Βασσάκης (52΄ Βλαδίκας) Σαββίδης Παπαδόπουλος (81΄ Αρτεμίου) Πασχαλίδης Τσιντός (52΄  Χαματάι) Μετικάνος Σερσέμης Καρακατσάνης Δαλκερανίδης (63΄Ντούκα) Βλαδίκας


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοίου (Δημητρίου) Ζαρκοδήμος Γ.  Στεργιόπουλος (81΄ Θεοδωρόπουλος) Καραγιάννης Αλεξίου Γ.  Δημητριάδης Ίττης Μιχαηλίδης (52΄ Παπουτσίδης) Αγκάστρα (58΄ Αλεξίου Ι.) Φασούλας Ελευθεριάδης (87΄ Μητσόπουλος) Ζαρκοδήμος Κ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου