Σελίδες

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Εθνικός Βατερού - Αεπ 0-2


Εθνικός Βατερού – Αεπ 0-2

Νέα νίκη για τους Πόντιους μέσα σε δεκαπέντε μέρες στο γειτονικό Βατερό μετά το παιχνίδι κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήταν αυτοί που έλεγχαν καθ όλη τη διάρκεια το παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, προηγήθηκαν με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σερσέμη από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο δεύτερο μέρος.


Το φιλμ του αγώνα.
1΄ο Δαλκερανίδης θα βρεθεί απέναντι από τον Κεντεποζίδη μετά από κάθετη μπαλιά του Καρακατσάνη το πλασέ του όμως από το σημείο του πέναλτι θα περάσει δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι άουτ.
16΄ ατομική ενέργεια του Καρακατσάνη του σουτ που επιχειρεί θα περάσει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
18΄ ο Καρακατσάνης θα μπει από δεξιά στην περιοχή θα περάσει έναν αντίπαλο θα ανατραπεί πέναλτι δείχνει ο ρέφερι ο παθών θα κάνει το 0-1.


39΄ σουτ του Καρακατσάνη η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό στρώνεται πλάγια στον Δαλκερανίδη σουτ άουτ.
41΄ κάθετη μπαλιά από τον Ζερβανταρίδη σε Σερσέμη αυτός απέναντι από τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανατρέπει ο ρέφερι δεν υποδεικνύει την παράβαση.
55΄προσωπική ενέργεια του Καρακατσάνη από αριστερά περνάει τρεις αντιπάλους σουτ στην γραμμή επάνω διώχνει ο Βρόικος η μπάλα θα πάει δεξιά όπου αποδέκτης θα γίνει ο νεαρός Βοριαζίδης θα στρώσει στον επερχόμενο Μετικάνο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-2.


64΄ ο Σερσέμης θα επιχειρήσει σουτ η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
82΄ο Βρόικος θα βγάλει μακρινή μπαλιά από τα αριστερά στον Κουτέρη αυτός θα προωθηθεί έγκυρη έξοδος του Χατζηγιαννάκη που θα απομακρύνει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ με βοηθούς τους κα. ΓΑΤΣΟΥ και κ. ΣΠΕΝΤΖΑ.



Συνθέσεις ομάδων:
Εθνικός Βατερού (Κωσταντινίδης) Κεντεποζίδης Δουγαλής (81΄ Ελευθεριάδης) Βρόικος Πολυχρονιάδης Λαζαρίδης Τοπαλίδης (64΄ Σταυροθεόδωρος) Σακαλής Κουρτίδης Γεωργιάδης (82΄ Κανάβας) Ρέββας (46΄ Σαλονικίδης) Κουτέρης


Αεπ (Κατακαλίδης) Χατζηγιαννάκης Βοριαζίδης (87΄ Κωστάκογλου)Πασχαλίδης Ζερβανταρίδης Παπαδόπουλος Τσιντός Μετικάνος (70΄ Βλαδίκας) Σερσέμης Καρακατσάνης (64΄Σαββίδης)   Βασσάκης Δαλκερανίδης (53΄Σαριόγλου)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου